Födelsedagstårtor

Något av det roligaste vi vet är födelsedagstårtor! 

Extra roligt är det när vi får lämna över tårtorna och se glädjen våra kreationer ger. Det blir många skratt och till och med glädjetårar!

Vi skapar efter era drömmar och till barntårtor ofta efter barnens egna teckningar. Vi har verkligen privilegiet att få arbeta med glädje.  

Vi skapar drömtårtor oavsett allergier eller preferenser som vegantårtor, mjölk- eller mjölfria tårtor etc. Kontakta oss så skräddarsyr vi er fantasitårta. 

Dekorationer

Vi erbjuder alla möjliga slags dekorationer och tillverkar unika, skräddarsydda utsmyckningar för att förgylla er tårta. Kontakta oss för att fråga om just din fantastiska idé. 

Personligt

Låt din tårta berätta en historia. Kanske vill du att den ska berätta någon som har hänt, eller något som ska hända. En tematårta kan se ut precis hur du vill. Oavsett vad du vill att din tårta skall uttrycka hjälper vi dig att skapa den efter dina önskemål.

Allt är möjligt!

I tårtdesign är ingenting omöjligt. Diskutera gärna dina tankar med oss så hjälper vi dig med förslag för hur vi bäst skapar din idé. Men oroa dig inte för att få idétorka. Vi arbetar lika gärna med fria händer för att på egen hand skapa en kreation som passar ditt tillfälle.

Beställa tårtor

För beställningar eller mer information skicka ett mail till fantasitartor@hotmail.se eller ring 0762-45 23 25